Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στη Νέα Ερυθραία: «Έβγαλε περίστροφο και πυροβολούσε τους κάδους» – Τι καταγγέλει γειτόνισσα του δράστη στο newsit.gr

Πυροβολισμοί στη Νέα Ερυθραία: «Έβγαλε περίστροφο και πυροβολούσε τους κάδους» – Τι καταγγέλει γειτόνισσα του δράστη στο newsit.gr

Ο δράστης του φονικού στη Νέα Ερυθραία φαίνεται πως είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του την γειτονιά αρκετές φορές στο παρελθόν. Οι γείτονες τον χαρακτηρίζουν κλειστό και παράξενο ενώ στην περιοχή έχουν ακουστεί πολλές φορές πυροβολισμοί.

Μια γειτόνισσα του δράστη μιλώντας στο newsit.gr τονίζει πως «τον συγκεκριμένο κύριο τον βλέπαμε κυρίως νυχτερινές ώρες πάντα με κουκούλα στο κεφάλι. Περπατούσε σχετικά προκλητικά. Υπήρχαν φορές που σταματούσε και κοιτούσε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, στην αυλή τους χωρίς να μιλάει».

Όπως καταγγέλει «κάποια στιγμή βρεθήκαμε έξω γύρω στις 5 τα ξημερώματα που φεύγαμε για ταξίδι και ήταν πάλι με κουκούλα ενώ φτάνοντας έξω από το σπίτι του έβγαλε περίστροφο και πυροβολούσε τον κάδο. Είχε τύχει και άλλες περίεργες ώρες να ακούσεις ένα η δυο πυροβολισμούς Αυτό έγινε πριν κάνα χρόνο και ενημερώσαμε την ασφάλεια αλλά δεν έγινε τίποτα».

Στη συνέχεια τόνισε πως «δεν μου έχει κάνει κάτι προσωπικά αλλά και τα παιδιά έκαναν παράπονα πως περνάει και κοιτάει και ψάχνει τις τσέπες του».

Για το σημερινό φονικό ανέφερε πως «το πρωί άκουσα ένα ουρλιαχτό γυναικείο αλλά δεν έδωσα σημασία και βγήκα από το σπίτι να πάρω το παιδί μου. Όταν βγήκα ξανά είδα μια ομάδα αστυνομικών να τρέχουν προς το σπίτι του οπότε κατάλαβα πως κάτι συμβαίνει.

Τον είδα μέσα στο περιπολικό, πως ήταν δεμένος και είχε αίματα πάνω του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τίποτα, σαν να μην είχε συμβεί κάτι, ήταν ψυχρός και παγωμένος και με τρόμαξε.

Άκουσα από άλλους γείτονες πως το τελευταίο καιρό κρεμούσε στην ταράτσα ανδρείκελα με αγχόνη. Και μετά το συμβάν είπαν πως ανέβηκε στην ταράτσα και πυροβολούσε στον αέρα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις