Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται η 35χρονη

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται η 35χρονη

Η 35χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε από τη μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό, ωστόσο έχει σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη και στα πόδια της.

Σοκ προκαλεί η μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), όταν ένας άνδρας όρμησε μεταξύ των θαμώνων και άνοιξε πυρ. Δύο άνδρες έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς ενώ η 35χρονη τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 35χρονη θεωρείται… παράπλευρη απώλεια από τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη και στα πόδια της στον Ερυθρό Σταυρό.

Βίντεο και εικόνα ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης ήταν κρυμμένος σε θάμνους απέναντι από την καφετέρια. Ο άνδρας που φέρεται να είναι ο στόχος της επίθεσης, δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία ενώ ο δεύτερος νεκρός δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και πέθανε την ώρα που τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις