Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που «πέφτουν» οι πυροβολισμοί στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης. Τρία είναι τα θύματα της επίθεσης του… μασκοφόρου πιστολέρο που άνοιξε πυρ μεταξύ των θαμώνων του μαγαζιού, εκ των οποίων ο ένας είναι νεκρός.

Ειδικότερα, το θύμα – πιθανόν αλβανικής καταγωγής – της μαφιόζικης επίθεσης με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από γνωστή καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), έπεσε νεκρό από δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Ο δράστης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με χειρουργική μάσκα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν κρυμμένος σε θάμνους απέναντι από την καφετέρια και ξαφνικά άνοιξε πυρ.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκαν τέσσερις ή πέντε πυροβολισμοί, την ώρα που η πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν γεμάτη από κόσμο! 

Την ίδια ώρα, ο άνδρας που τραυματίστηκε και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και δέχθηκε σφαίρα στο στήθος, ενώ η δεύτερη τραυματίας φαίνεται πως ήταν… παράπλευρη απώλεια.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης – Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις