Ελλάδα

Πυροβολισμοί στο Ζεφύρι – Στα χέρια της ΕΛΑΣ το αυτοκίνητο του δράστη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ τα ξημερώματα του Σαββάτου (28.01.2023), μετά από καταγγελία για πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Συγκεκριμένα, άνδρας πήγε στο τμήμα ασφαλείας στο Ζεφύρι και κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ότι άγνωστος πυροβόλησε στις 02:00 προς το σπίτι του, στο οποίο ήταν μέσα εκείνη τη στιγμή. 

Ο ίδιος, 37 ετών, στον οποίον ανήκει η μονοκατοικία, επί της οδού Κορυσχάδων στο Ζεφύρι, που τελικά υπέστη μικρή ζημιά (προκλήθηκε φθορά σε τζαμαρία της), είπε στους αστυνομικούς ότι οι «πρωταγωνιστές» του περιστατικού ήταν Ρομά. 

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί και εκεί βρήκαν παρατημένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που ανήκει σε μια γυναίκα.

Ο 37χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτό ήταν το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε από την ΕΛΑΣ και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου, που διενεργεί την προανάκριση.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά η πτηνοτροφική μονάδα στον Κουβαρά - Βίντεο από drone δείχνει το μέγεθος των ζημιών
Οι πυροσβέστες συνεχίζουν και παλεύουν με τις διάσπαρτες εστίες ενώ η φωτιά μαίνεται και εντός της μονάδας καθώς υπάρχει μεγάλη ποσότητα καύσιμης ύλης
Κτηνοτροφική μονάδα
14