Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ραφήνα: «Να πληρώσουν οι δολοφόνοι» ζητούν η μητέρα και η θεία του 42χρονου

Ραφήνα: «Να πληρώσουν οι δολοφόνοι» ζητούν η μητέρα και η θεία του 42χρονου

Συγκλονίζουν η μητέρα και η θεία του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου τα ξημερώματα της Κυριακής (26.06.2022) στην πλατεία της Ραφήνας.

“Θέλουμε να πιαστούν οι δολοφόνοι και να πληρώσουν. Ποιος θα μου φέρει πίσω το παιδί μου; Βγήκε για ένα ποτό και δεν γύρισε ποτέ. Ένα παιδί που δεν πείραζε κανέναν. Καποιος να μου λύσει αυτό το γιατί, γιατι τον φάγανε χωρίς λόγο” ξεσπά στο newsit.gr η κα Ουρανία, η μητέρα του 42χρονου Δημήτρη.

Ραφήνα: «Του άνοιξαν το στόμα με κλειδί και του τράβηξαν τη γλώσσα» – Συγκλονιστική περιγραφή για τον 42χρονο που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Στη συνέχεια, η θεία του ζητά, με δάκρυα στα μάτια, ακριβώς το ίδιο,”να πιαστούν και να πληρώσουν”. “Έχουμε να φάμε και να κοιμηθούμε από την Κυριακή που έγινε το κακό. Το πιο καλό παιδί ήταν, όσοι περνούσαν από το σπίτι τους φώναζε να τους κεράσει, έχουν όλοι να πουν καλά λόγια για τον Δημήτρη μας και εμείς αύριο θα τον βάλουμε στο χώμα”, λέει η θεία του.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες, Δευτέρα, ενώπιον του εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις