Ελλάδα

RAVENNA No1, και επίσημα ένα ελληνικό superbrand!

Ο θεσμός των Superbrands είναι παγκοσμίως ο πιο αναγνωρισμένος στον χώρο της επιχειρηματικότητας, στον οποίο αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, για το έτος 2018-2019, σε μια λαμπερή τελετή που διεξήχθη τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύθηκε και η γνωστή εταιρεία RAVENNA ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περίπου 1500 καταξιωμένες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Η RAVENNA, μία σημαντική και οικονομικά σταθερή επιχείρηση στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, έχοντας επιπλέον κάνει άνοιγμα και στον χώρο του επίπλου και του φωτισμού. Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που καλύπτει από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες.

LOGORAVENNAs

Μετά το πρώτο κατάστημα του Σχηματαρίου, αυτό της Θεσσαλονίκης και φυσικά το πετυχημένο e-shop ravenna.gr, αναμένεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, το νέο κατάστημα RAVENNA στον Κηφισό, σε έναν χώρο 6.500 τ.μ., το οποίο θα προσφέρει 42 νέες θέσεις εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία RAVENNA ήταν η μοναδική εταιρεία που βραβεύτηκε στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς εξαρθρώθηκε η σπείρα που πούλαγε ναρκωτικά στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου – Ο ρόλος των «4» που συνελήφθησαν και το βίντεο από τη δράση τους
Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο αρχηγός της οργάνωσης - Κατασχέθηκαν πάνω από 6 κιλά ναρκωτικών και 20.000 ευρώ - Αστυνομικός υποδύθηκε τον πελάτη και έπιασε τον διακινητή στα πράσα
Μέλος εγκληματικής οργάνωσης
Χρήστος Δήμας για το κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα: Εξετάζεται flyover στον Κηφισό και αποκέντρωση επιχειρήσεων
«Ο Κηφισός χρειάζεται σίγουρα σημαντικές παρεμβάσεις, και γι’ αυτό εξετάζουμε αρκετά διαφορετικά σενάρια. Ένα πετυχημένο παράδειγμα είναι η υπερυψωμένη λεωφόρος ταχείας κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας