Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Ρένα Βενιέρη: Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη

Ρένα Βενιέρη: Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη

Η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη έδωσε μεγάλη μάχη αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πέθανε στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου (25/5/24).

Η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη, είχε βγει τις προηγούμενες ημέρες από την εντατική και έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου, οι ελπίδες της οικογένειας έσβησαν όταν κόπηκε το νήμα της ζωής της, μετά από ανακοπή.

Συγκεκριμένα, η Ρένα Βενιέρη, έπαθε ανακοπή στις 6.30 το πρωί και έγινε προσπάθεια αναζωογόνησης από τους γιατρούς. Δυστυχώς όμως, ήταν ανεπιτυχής και η γυναίκα κατέληξε…

Νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής. Την ίδια ώρα ο Μανώλης Μαυρομμάτης αναρρώνει στο Γενικό Κρατικό, μετά από χειρουργείο που έχει κάνει στην κοιλιακή χώρα. Από μέρα σε μέρα, αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους μπήκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις