Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρέντη: Παρατείνεται η αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό – Αναβολή δύο ημερών για τη νευρολογική εκτίμηση των γιατρών

Ρέντη: Παρατείνεται η αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό – Αναβολή δύο ημερών για τη νευρολογική εκτίμηση των γιατρών

Αναβολή μέχρι την Παρασκευή θα λάβει η προσπάθεια των γιατρών να προχωρήσουν στη νευρολογική εκτίμηση του 31 ετών αστυνομικού, που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα τη νύχτα των επεισοδίων στο Ρέντη.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπέβαλλαν τον αστυνομικό, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στου Ρέντη, το πρωί οι θεράποντες γιατροί του, έδειξαν πως το επίπεδο των κατασταλτικών φαρμάκων που του χορηγούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα (και τα έχουν πλέον διακόψει), κυκλοφορούν ακόμη στον οργανισμό του.

Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί -σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr- να περιμένουν δύο ημέρες ακόμη, έως την ερχόμενη Παρασκευή (22.12.23), για να ξεκινήσουν τα ειδικά νευρολογικά τεστ που θα οδηγήσουν στη νευρολογική διάγνωση των πιθανών βλαβών που έχει υποστεί ο οργανισμός του από την ακατάσχετη αιμορραγία και τον σοβαρό τραυματισμό του που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Νοσοκομείο (Τρίτη 19.12.23), «ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα, προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».

Να σημειωθεί πως ο 31 ετών άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά με ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του ποδιού. Υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί αναγκάσθηκαν να τον ακρωτηριάσουν στις 12/12/23.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις