Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ρέντης: 50χρονος συνελήφθη για αρπαγή και βιασμό ανήλικης

Ρέντης: 50χρονος συνελήφθη για αρπαγή και βιασμό ανήλικης

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ένας 50χρονος άντρας από τον Ρέντη για την αρπαγή και τον βιασμό μίας ανήλικης.

Βαριές είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον δράστη καθώς κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και κατάχρηση ανηλίκου.

Ο 50χρονος δράστης μένει στην περιοχή του Αγιου Ιωάννη Ρέντη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της άτυχης ανήλικης που μένει στην Σπάρτη.

Η ανήλικη αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης, ενώ διατάχθηκε και η απομάκρυνσή της από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Α.Τ. Σπάρτης και της ομάδας αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, εντόπισαν την 15χρονη στην οικία του 50χρονου. Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τη διανοητική κατάσταση της ανήλικης αλλά και την εμπιστοσύνη που του είχε η μητέρα του κοριτσιού, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της ανήλικης.

Μετά τον εντοπισμό του, το 15χρονο κορίτσι εξετάστηκε από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Ο συλληφθείς οδήγηθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και οι αρχές κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα του δράστη και της ανήλικης. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του 50χρονου δράστη εντοπίστηκαν ψηφιακά πειστήρια και ρούχα του κοριτσιού.


Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις