Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέντης: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια

Ρέντης: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα πρόσφατα επεισόδια μετά τον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στου Ρέντη.

Ο 31χρονος αστυνομικός βγαίνει από την καταστολή, καθώς οι γιατροί πρέπει να εκτιμήσουν τη νευρολογική εικόνα του, ωστόσο παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από τα επεισόδια στου Ρέντη, στα οποία δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωφρενική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του αστυνομικού θα μπορούν να βγουν σε 2 με 3 μέρες και οι γιατροί να διαπιστώσουν το εύρος της ζημιάς που υπάρχει.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστεί ο καθοδηγητής ή οι καθοδηγητές των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στου Ρέντη μετά τον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023.

Ο 18χρονος που έχει προφυλακιστεί για τη συμμετοχή του στα επεισόδια, ζήτησε ξανά να ενταχθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις