Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρέντης: Ο μάνατζερ του τράπερ υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές – Δεν ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Ρέντης: Ο μάνατζερ του τράπερ υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές – Δεν ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Την ώρα που η Αστυνομία συνθέτει κομμάτι – κομμάτι το παζλ της επίθεσης των χούλιγκανς στα ΜΑΤ στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του υπαρχιφύλακα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον μάνατζερ τράπερ.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο 26χρονος μάνατζερ τράπερ υποστηρίζει πως τις τελευταίες ημέρες δέχεται απειλές μέσα από συγκεκριμένους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Μηνύματα που μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιοηθεί από ποιους έχουν σταλεί και ουσιαστικά απειλούν τη ζωή του μάνατζερ. Οι πληροφορίες λένε πως ενδεχομένως οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων θέλουν να τρομοκρατήσουν τον 26χρονο για να κρατήσουν το στόμα του κλειστό.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα, ποιοι και γιατί απειλούν τον μάνατζερ και γιατί θέλουν να τον τρομοκρατήσουν και να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Τι γνωρίζει για την υπόθεση και ποιος ο ρόλος του ίδιου και 5 συγκεκριμένων ατόμων στο αιματηρό σκηνικό. 

Πάντως, ο ίδιος αν και φοβάται για τις εξελίξεις της υπόθεσης, ωστόσο δεν έχει καταθέσει κανένα αίτημα να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Τι υποστηρίζει η πλευρά του μάνατζερ

Παράλληλα, πληροφορίες από το περιβάλλον του 26χρονου λένε πως είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι οργανωμένος οπαδός, μετέφερε μόνο το πανό και όχι τις ναυτικές φωτοβολίδες και μολότοφ.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 26χρονου, Ελισάβετ Πουλιού «Ακούω από χθες τον κ. Μπαλάσκα να περιφέρεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και να αναφέρει ότι ο εντολέας μου μάνατζερ γνωστού τράπερ εμπλέκεται στην υπόθεση του Ρέντη, βρέθηκε πυρίτιδα στο δείγμα που έδωσε κατά την κατάθεσή του στην ΓΑΔΑ και ότι έχει μεγάλο ποινικό μητρώο που γεμίζει ένα δωμάτιο, όπως χαρακτηριστικά είπε σε δήλωσή του. Ο εντολέας μου καταρχήν όχι μόνον δεν έχει ποινικό μητρώο που γεμίζει δωμάτιο, αλλά σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι το ποινικό του μητρώο είναι πάλλευκο και έχει μία μόνο ποινική εμπλοκή σε υπόθεση που δεν έχει ακόμα εξεταστεί από την ελληνική δικαιοσύνη. Ο εντολέας μου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει εμπλοκή στα επεισόδια του Ρέντη την 7-12-2023, δεν έχει μεταφέρει ή αγγίξει «πολεμοφόδια», ήτοι κροτίδες, μολότοφ και συναφή αντικείμενα και το μόνο που έπραξε είναι να μεταφέρει ένα πανό στο γήπεδο με συγκεκριμένο δρομολόγιο που με ακρίβεια περιγράφει και φρονώ ότι θα υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, που να αποδεικνύει, αν μετέφερε πανό ή άλλα αντικείμενα.

Η δικηγόρος του 26χρονου Ελισάβετ Πουλιού

Κατηγορηματικά επίσης σας δηλώνω ότι δεν ζήτησε ποτέ να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και αυτές οι δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα και άλλων αναρμοδίων που εμφανίζονται σε τηλεοπτικά πάνελ και μιλούν για τον εντολέα μου είναι ανακριβείς. Κατά τα λοιπά θα δώσει εξηγήσεις όταν και όπου κληθεί στις αρμόδιες αρχές και ενόψει αυτού θα παρακαλούσα να σταματήσουν κάποιοι να τον κατηγορούν με ανακρίβειες για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, καθ’ ότι ήδη με τα όσα ανακριβή δηλώνουν έχουν δημιουργήσει έντονο  πρόβλημα στον εντολέα μου, αφού ήδη λαμβάνει απειλητικά και εξυβριστικά μηνύματα και συσκοτίζουν την υπόθεση με ανακρίβειες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις