Ελλάδα

Ριφιφί στη Κυψέλη: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 110.000 ευρώ και κοσμήματα

Με τη μέθοδο του ριφιφί τρύπωσαν σε αποθήκη στο κέντρο της Αθήνας και σήκωσαν ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 110.000 ευρώ και κοσμήματα.  

Το περιστατικό δηλώθηκε στις αστυνομικές Αρχές πριν από πέντε ημέρες, ενώ οι «ποντικοί» διέρρηξαν στον χώρο που χρησιμοποιεί σαν αποθήκη στην Κυψέλη ένας ιδιώτης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.  

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες μπήκαν στο χώρο που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο, αφού άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία γειτονικής ακατοίκητης κατοικίας.  

Οι διαρρήκτες που πρέπει να ήταν τουλάχιστον 3- 4 άτομα σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο βάρους 150 κιλών και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Μέσα στο σιδερένιο κουτί βρίσκονταν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του στο Α.Τ Κυψέλης που κατήγγειλε το περιστατικό το πόσο των 110.000 ευρώ και κοσμήματα.  

Ο τρόπος με τον οποίο «χτύπησαν» οι δράστες, δείχνει άτομα τα οποία είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την… επιχείρηση τους και γνώριζαν τι βρίσκεται μέσα στην αποθήκη.  

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης και Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 45χρονος που πυροβόλησε τέσσερις ανήλικους στο Αίγιο - «Ο γιος μου έχει 15 σκάγια στο πόδι» λέει ο πατέρας του ενός
«Ο δικός μου γιος θα μπει αύριο για χειρουργείο. Δεν κατάλαβαν τι έχει γίνει καθόλου», είπε ο πατέρας του 15χρονου θύματος που δέχτηκε πυρά από την καραμπίνα του 45χρονου
Περιπολικό
Λύκος επιτέθηκε σε παρέα περιπατητών ανάμεσα σε Κρυονέρι και Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου
Ο δήμος Αχαρνών συστήνει προσοχή στους εκδρομείς να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας, να μην τρέχουν σε περίπτωση συνάντησης με το ζώο αλλά να προσπαθούν να το απωθήσουν με έντονες φωνές και θόρυβο
Λύκος
Καρυστιανού για τις εκταφές των σορών των θυμάτων των Τεμπών: «Απόλυτη ύβρις, κανείς δεν θα ακουμπήσει τον τάφο των παιδιών»
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρειος Πάγος παρεμβαίνει για να "στηρίξει" ανακριτές και εισαγγελείς, που έχουν επιστρατευθεί για τη συγκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα των Τεμπών» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 35