Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρίγη συγκίνησης: Οι Έλληνες στρατιωτικοί ψάλλουν “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ”! video

Ρίγη συγκίνησης: Οι Έλληνες στρατιωτικοί ψάλλουν “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ”! video

Νέο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Έλληνες στρατιωτικοί, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί και δημοσιεύει το onalert.gr, οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται σε μία εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας όπου και ψέλνουν μαζί με τον ιερέα το Τη Υπερμάχω στρατηγώ.

Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης για άλλη μια φορά συγκίνησαν. Μέσα σε κλίμα θρησκευτικής ευλάβειας και ταπεινότητας, επέλεξαν να επισκεφτούν μία εκκλησία και να παρακολουθήσουν τη λειτουργία.

Σε μία αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά σκηνή, οι δύο στρατιωτικοί, σαν άλλοι βυζαντινοί υπερασπιστές της Πόλης εμφανίζονται να ψάλλουν τον Ακάθιστο Ύμνο.

Θέλοντας να τονίσουν τη σημασία της θείας παρέμβασης στην υπόθεση της απελευθέρωσής τους.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί στο βίντεο που συγκινεί

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Αποκλειστικό βίντεο τουΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 4Ε από την Ορεστιάδα , όπου βρέθηκαν αυτή την Τρίτη οι στρατιωτικοί μας Δημήτρης Κούκλατζης και Άγγελος Μητρετώδης. Στον Ιερό Ναό Παναγίας Κλεισσούς , όπου κάθε Τρίτη τελούσαν (και θα συνεχίσουν να το κάνουν ) παράκληση. Στην Παναγία μας για τους 2 που ήταν φυλακισμένοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης. Ο π. Αθανάσιος , πνευματικός του Δημήτρη , στις εικόνες ενώ οι 2 σεμνά και ταπεινά βρλεθηκαν με απόλυτη συγκίνηση στο Ναό της Παναγιάς μας. Βίντεο που παρουσιάζουμε αποκλειστικά εδώ .

Gepostet von ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 4Ε am Donnerstag, 30. August 2018

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις