Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρωξάνη Μπέη: Συγγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη – Δεν έδωσα εντολή να σβήσουν τα ονόματα

Ρωξάνη Μπέη: Συγγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη – Δεν έδωσα εντολή να σβήσουν τα ονόματα

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση των συνεργείων του Δήμου Αθηναίων να σβήσουν τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που είχαν γραφτεί μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η Ρωξάνη Μπέη αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αθηναίων τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα τονίζοντας ότι τα συνεργεία πήγαν στο σημείο και έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων στα Τέμπη μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής.

Η ίδια ξεκαθαρίζει σε δήλωσή της ότι δεν έδωσε ποτέ εντολή γι’ αυτή την πράξη, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

«Συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησε χθες βράδυ τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, που είχαν γραφτεί στην πλατεία Συντάγματος, μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έδωσα εντολή να συμβεί κάτι τέτοιο και ουδέποτε ενημερώθηκα γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια, η οποία με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη. Η κριτική που ασκείται είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Ζητώ συγγνώμη από τις οικογένειες και από τους χιλιάδες πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ήμουν και εγώ, που διαδήλωσαν, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών», ανέφερε η Ρωξάνη Μπέη στη δήλωσή της.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις