Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ραγκούσης: Ο Ρωμανός κινδυνεύει με αιφνίδιο θάνατο – Ξεκίνησε και απεργία δίψας

Ραγκούσης: Ο Ρωμανός κινδυνεύει με αιφνίδιο θάνατο – Ξεκίνησε και απεργία δίψας

Το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Ρωμανός ξεκίνησε και απεργία δίψας, δεν έχει δεχτεί κανένα υγρό και συνεχίζει να μη δέχεται ορό δήλωσαν οι συνήγοροί του Φραγκίσκος και Λίλα Ραγκούση.

Της κακής κατάστασης της υγείας του δεν κατάφερε, σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, να γράψει κείμενο όπως ήθελε. Αντ’ αυτού δόθηκε στη δημοσιότητα μια δήλωση των συνηγόρων του.

Όπως αναφέρεται στη δήλωση, ο Νίκος Ρωμανός ζήτησε από τους συνηγόρους του να μεταφέρουν την πληροφορία πως ξεκίνησε απεργία δίψας γιατί «κάποιοι αποφάσισαν να παραπλανήσουν τον κόσμο αμφισβητώντας τη δήλωσή του και δηλώνοντας πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα».

Οι συνήγοροι του Νίκου Ρωμανού τονίζουν ότι η κατάσταση της υγείας του νεαρού κρατούμενου βρίσκεται πλέον σε άμεσο κίνδυνο για αιφνίδιο θάνατο. «Η Πολιτεία οφείλει να δώσει την λύση που υπάρχει» καταλήγει η δήλωση.

ΌΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Από σήμερα το πρωί 10/12 ο Νίκος Ρωμάνός ξεκίνησε και την απεργία δίψας. Λόγω σωματικής καταβολής δεν έχει την δύναμη να γράψει κείμενο αλλά ζητά από τους συνηγόρους του να μεταφέρουν την πληροφορία καθώς κάποιοι αποφάσισαν πάλι να παραπλανήσουν τον κόσμο αμφισβητώντας την δήλωσή του και δηλώνοντας ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Από το πρωί δεν έχει λάβει κανένα υγρό, συνεχίζει να μην δέχεται ορό και η κατάσταση της υγείας του πλέον έχει άμεσο κίνδυνο για αιφνίδιο θάνατο. Η Πολιτεία οφείλει να δώσει την λύση που υπάρχει.
Φραγκίσκος Ραγκούσης
Λίλα Ραγκούση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε