Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ρώτησέ με” για το ηλεκτρονικό εισιτήριο!

ηλεκτρονικό εισιτήριο

– “Τρέχει” καμπάνια του ΟΑΣΑ για να εξοικειωθείτε με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας
– Αφίσες, ηχητικά μηνύματα, και βίντεο σε οθόνες προβολής στους συρμούς του μετρό εξηγούν… τα πάντα στο επιβατικό κοινό
– Ενημέρωση παρέχεται και σε λεωφορεία και τρόλεϊ
– Προφορτισμένα πακέτα εισιτηρίων 10+1 έχουν προμηθευτεί 700 σημεία πώλησης
– Πού και πώς μπορείτε να ενημερωθείτε για τη νέα εποχή των μετακινήσεων με τις αστικές συγκοινωνίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία ενημερωτική εκστρατεία του ΟΑΣΑ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Ήδη “τρέχει” πρόγραμμα προώθησης ενημερωτικού υλικού και αφισών. Η εκστρατεία, ωστόσο, περιλαμβάνει και ενέργειες βιωματικής εκπαίδευσης των επιβατών στη χρήση και κατανόηση του εξοπλισμού χρήσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αυτή είναι η… εκπαίδευση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Με ιδία μέσα του Οργανισμού έχουν ολοκληρωθεί:

– Προβολή ενημερωτικού υλικού σε οθόνες προβολής αποβάθρων και συρμών μετρό. Συγκεκριμένα στις γραμμές 1,2,3. Επίσης σε οθόνες προβολής εντός των συρμών τραμ. Αλλά και σε οθόνες τηλεματικής σε λεωφορεία-τρόλεϊ.

– Εξήντα τρεις προωθητικές αφίσες σε πάνελς μετρό, συγκεκριμένα στις γραμμές 2,3. Επίσης, 48 προωθητικές αφίσες σε πάνελς ηλεκτρικού, 22 προωθητικές αφίσες σε πάνελς τραμ, 18 αυτοκόλλητες πινακίδες σε μετώπες μετρό (γραμμές 2,3). Τέλος, 1.100 προωθητικές αφίσες σε λεωφορεία-τρόλεϊ.

ηλεκτρονικό εισιτήριο

– Έχει εκτυπωθεί και διανεμηθεί πολύπτυχο ενημερωτικό έντυπο για τη χρήση και τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στους κυριότερους σταθμούς της ΣΤΑΣΥ. Αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της ΟΣΥ.

– Έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητες πινακίδες σε 300 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης/επαναφόρτισης καρτών/εισιτηρίων, αναφορικά με τις δυνατότητες χρήσης του εξοπλισμού λειτουργίας και αυτοκόλλητες πινακίδες σε 10.000 επικυρωτικά λεωφορείων-τρόλεϊ.

– Ηχητικά μηνύματα σε σταθμούς της ΣΤΑΣΥ και σε στάσεις και οθόνες τηλεματικής.

Εφοδιασμός 700 σημείων περιπτέρων λιανικής πώλησης με προφορτισμένα πακέτα εισιτηρίων 10+1 και 5 (κανονικής και μειωμένης τιμής), με ειδική σήμανση ως προς την εν λόγω πώληση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις