Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαρηγόρητη για τον Μάνο: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαρηγόρητη για τον Μάνο: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη έξω από το γραφείο της ανακρίτριας για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως «λύγισαν» την ίδια, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα» είπε η ίδια μιλώντας στο Star.

«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη που, νωρίτερα σήμερα, πήγε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής. Στάθηκε δηλαδή «απέναντι» στην σύζυγό του… 

Μάλιστα όπως ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους, δεν απαντάει πια ούτε στις κλήσεις της μέσα από τη φυλακή. «Επικοινώνησα την πρώτη μέρα. Τις υπόλοιπες δεν απάντησα» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους…

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα» είπε μεταξύ άλλων, νωρίτερα, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή το ένα μετά το άλλο, δε διάστημα μικρότερο των τριών ετών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις