Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα από την Πάτρα «πρωταγωνιστεί» στη Daily Mail

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα

Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν την σοκαριστική υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας. 

Μεταξύ αυτών, η βρετανική “Daily Mail”, η οποία γράφει ότι “η 33χρονη μητέρα στην Ελλάδα κατηγορήθηκε ότι σκότωσε την εννιάχρονη κόρη της με κεταμίνη και βρίσκεται υπό έρευνα για τον θάνατο των δύο άλλων κορών της τα τελευταία τρία χρόνια.

Η γυναίκα, που ονομάζεται Ρούλα Πισπιρίγου, συνελήφθη μετά την κράτηση για ανάκριση την Τετάρτη, όταν η εξέταση του μυικού ιστού της κόρης της αποκάλυψε την παρουσία του αναισθητικού, το οποίο δεν είχε χορηγηθεί από γιατρούς. Το εννιάχρονο κορίτσι, που ονομαζόταν Τζωρτζίνα, πέθανε τον Ιανουάριο αφού πέρασε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο.

Στα διεθνή ΜΜΕ η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τα δείγματα ιστών που διατηρήθηκαν από τα άλλα δύο παιδιά της Πισπιρίγου επανεξετάζονται τώρα ως μέρος της έρευνας των θανάτων τους: η τρίχρονη Μαλένα από ηπατική ανεπάρκεια το 2019 και η έξι μηνών Ίριδα το 2021 από ύποπτη καρδιακή ανεπάρκεια”.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις