Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζινούλα μου έδινε δύναμη και κουράγιο»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζινούλα μου έδινε δύναμη και κουράγιο»

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τα όσα έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα σε μία από τις πολλές συνομιλίες που είχε με την Αγγελική Νικολούλη.

Η ίδια παρότρυνε στην πρώτη και μοναδική ζωντανή τηλεοπτική παρέμβασή της, τη δημοσιογράφο και τους καλεσμένους της εκπομπής να αναζητήσουν την αιτία των «πειραγμένων» εξετάσεων της 9χρονης κόρης της.

«Μπορείτε να ανατρέξετε στις εξετάσεις αίματος και να δείτε πόσα λευκά είχε η Τζωρτζίνα. Ένα παιδί που είναι καλά δεν έχει λευκά 20.000. Η αιτία που έπεφτε το οξυγόνο είναι ίδια, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί. Πείτε μου εσείς από τι έπεσε το οξυγόνο της Τζωρτζίνας;»

Όταν η Αγγελική τη ρώτησε πώς ένιωσε όταν οι γιατροί κατάφεραν μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, η απάντησή της ήταν για τους άλλους και όχι για τον εαυτό της.

«Κλαίγανε, χειροκροτούσαν… Θαύμα.»

Η ίδια διέψευδε τις καταγγελίες που έλεγαν πως η Τζωρτζίνα τη φοβόταν και έλεγε σε φιλικό της πρόσωπο “η μητέρα μου είναι για τα σίδερα”.

Το θέατρο και η υποκρισία όμως συνεχίστηκε στα λεγόμενά της, καθώς όπως η ίδια λέει, έψαχνε να βρει τι ήταν αυτό που προκάλεσε την ανακοπή στην κόρη της.

«Το “λάθος” είναι ότι δεν κοιτάξαμε τι προκάλεσε την πρώτη ανακοπή στην Τζωρτζίνα. Θέλαμε απλώς να γίνει το παιδί καλά και το ψάχναμε στη Γερμανία. Στην πρώτη απώλεια ήμουν σε ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς φάρμακα, αλλά είχα την Τζωρτζίνα πίσω, που ήταν μεγάλη δύναμη. Στην μπεμπούλα δεν προλάβαμε να το συνειδητοποιήσουμε, γιατί στις δεκαπέντε ημέρες έπαθε την ανακοπή η Τζωρτζινούλα. Έχω μιλήσει σε πνευματικό και είχα κλείσει και ραντεβού σε ψυχίατρο, αλλά είχε κάτι δικά της θέματα και μου ακύρωσε τα ραντεβού. Για να καταλάβετε πόσο δυνατό παιδί ήταν η Τζωρτζίνα, ερχόταν και μου έδινε δύναμη και κουράγιο.»

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις