Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξανά στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της – «Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «δείχνει» πως θα κινηθεί αύριο για να αντικρούσει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η μητέρα και η αδερφή της, ταξίδεψαν για ακόμα μία φορά από την Πάτρα στην Αθήνα…

Συνοδευόμενες από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα και η αδερφή της, έφτασαν στη ΓΑΔΑ λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα. Οι δύο γυναίκες προσπέρασαν τις τηλεοπτικές κάμερες και τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων και πήραν τον δρόμο για τον 7ο όροφο, που βρίσκονται τα κρατητήρια. Εκεί που παραμένει η 33χρονη από την περασμένη Πέμπτη όταν ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δεν αποδέχεται.

Ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε: «Είναι η θέση της απο την αρχή, δεν υπήρξε στιγμή που να έχει αλλάξει την αρχική της θέση. Είναι αυτό ακριβώς, η απόλυτη άρνηση της κατηγορίας. Έχουμε εστιάσει στα δεδομένα που έχουν έρθει απο το νοσοκομείο, μεσα στο οποίο εχασε τη ζωή της η μικρή. Έχουμε εστιάσει και έχουμε εντοπίσει όλες τις ενέργειες και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έγιναν απο τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία της.

Έχουμε εντοπίσει και επισημάνει διάφορα στοιχεία τα οποία θα εκθεσουμε ενώπιον των αρμοδιων αρχων. Η ουσία η συγκεκριμένη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμενης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας, χορηγείται μόνο υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, εμμένει ότι είναι αθωα είναι η ίδια θέση που εκφράζει από την αρχή. Υπάρχουν πράγματι ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις. Με τα μέσα που διαθέτουμε και τα στοιχεία που έχουμε αφού τα δείξουμε αύριο στις αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα ασκησουμε το καθήκον υπεράσπισης απέναντι στην εντολέα μας.

Είναι σε κατάσταση ταραχης, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εκπλήσσεται απο συμπεριφορες ανθρωπων που δεν περίμενε. Εννοούμε τον πρώην συζηγο για τον οποίο διατύπωσε την άποψη της να υποβάλει αίτημα για τη λύση του γαμου της μαζι του, ωστόσο εχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις της για να ανταπεξέλθει στην αυριανή επίπονη διαδικασία και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, οπως εχει δικαίωμα.

Η ίδια υποπτεύεται οτι ειναι ουσία που υπήρχε ηδη στο νοσοκομείο και χορηγήθηκε δτα πλαίσια κακής χρήσης της από αυτούς που ηταν υπεύθυνοι για την νοσηλεία του παιδιού. Δεν υπάρχουν στοιχεία συγκεκριμένα, υπάρχουν αντιφάσεις που θα επισημάνουμε.»

Ο κ. Ζάρδας που επίσης εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε: «Βλέπω μια δικογραφία η οποία έχει πάρα πολλά κενά, δεν θα είχε μεγαλη επιτυχία να ευδοκιμήσει εαν δεν υπήρχε ολη αυτή η προκατάληψη που έχει δημιουργηθεί.»

Δείτε στο επόμενο βίντεο τη στιγμή που φτάνουν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Γιακουμάκη – Την σκότωσε, μετακίνησε το πτώμα και το αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο της 43χρονης εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, σαν μικρή χαράδρα, στο ύψος βενζινάδικου, λίγο πριν την είσοδο του οικισμού Αγίας Βαρβάρας.
Δολοφονία στο Ηράκλειο
5
Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πέφτει και η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 16 με 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο του 21 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Παραδόθηκε ο οδηγός του πράσινου αυτοκινήτου για το τροχαίο δυστύχημα στην Ηλιούπολη με θύμα έναν 64χρονο οδηγό μηχανής
Η Τροχαία είχε κάνει έκκληση για να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο - Βίντεο, δείχνει τον οδηγό να κατεβαίνει για να δει τι συνέβη και να φεύγει
Βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλιούπολη με θύμα οδηγό μοτοσικλέτας
Στέφανος Ληναίος: Τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, με τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζηδάκι και Λοΐζου
Πριν από 4 μέρες «έφυγε» από τη ζωή ο καταξιωμένος Έλληνας καλλιτέχνης και σήμερα συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας
Στέφανος Ληναίος 14