Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέρουν ποιος την βοηθούσε να «σβήσει» τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξέρουν ποιος την βοηθούσε να «σβήσει» τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Οι αναζητήσεις της για την κεταμίνη κι άλλες ουσίες θεωρήθηκαν «κλειδί» στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα. Ο έλεγχος τις ηλεκτρονικές της συσκευές δεν έχει τελειώσει.

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αρνείται να δώσει στις αρχές τους κωδικούς για να μπουν στο email, οι αρχές φαίνεται ότι αναζήτησαν ανθρώπους στην Πάτρα που θα μπορούσαν με τις γνώσεις τους να την έχουν βοηθήσει, πιθανώς, να «σβήσει» τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργο Αναστασόπουλο, ο άνθρωπος αυτός έχει βρεθεί.

«To τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (28.04.2022) στο Mega.

 

Παράλληλα, το Ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου κι όπως τονίζεται «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδικαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο. «Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις