Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο άγνωστος διάλογος με συγκρατούμενη και οι συμβουλές για το παιδί της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο άγνωστος διάλογος με συγκρατούμενη και οι συμβουλές για το παιδί της
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες, καθώς οι περισσότερες τη βλέπουν με οργή. Εκτός από μία, που αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε μαζί της όσο και τις άγνωστες πτυχές της κράτησης της 33χρονης.

«Επειδή εγώ δήλωσα έναρξη απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό, με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: “να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου”», δηλώνει στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο η συγκρατούμενή της.

Η συγκρατούμενη της 33χρονης βρέθηκε στη φυλακή επειδή πυροβόλησε και τραυμάτισε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, σε μια υπόθεση που είχε συζητηθεί. «Αυτή είπε ότι “κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν”. Εγώ της είπα: μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν».

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προσπάθησε και πάλι να περάσει το δικό της μήνυμα κυρίως στις υπόλοιπες πτέρυγες της φυλακής ενώ αναμένονται λίγες ημέρες για να δημοσιευθούν τα αποτελέσματα της ανάλυσης στο αίμα της Τζωρτζίνας, που βρέθηκε σε φιαλίδιο στο Καραμανδάνειο.

Η 33χρονη παραμένει στο ίδιο κελί από την πρώτη μέρα και δεν απαντάει σε εκείνες που προσπαθούν να τη χλευάσουν από άλλες πτέρυγες. Οι τόνοι ανέβηκαν μία φορά όταν κρατούμενες σε μια προσπάθεια να την ειρωνευτούν της έλεγαν να πάρει τηλέφωνο για να την σώσει, τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις