Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσφεύγει ο Αλέξης Κούγιας, για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης και των εισαγγελικών λειτουργών και δικαστών αλλά και του υπουργείου Δικαιοσύνης που την κατέστησαν κατηγορούμενη.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, βάλλοντας κατά πάντων στην ανακοίνωσή του.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «κατά του ελληνικού κράτους, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, των Εισαγγελέων Ελευθεριάνου και Μαστραντωνάκη και των Δικαστών Σαλάππα και Τζωρτζάτου».

«Η κα κατηγορούμενη εκτός της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα προσφύγει και στην ελληνική Δικαιοσύνη με αγωγές κακοδικίας, ζητώντας μεγάλη χρηματική ικανοποίηση και από όλους όσους Εισαγγελείς και Δικαστές την κατέστρεψαν», καταλήγει ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, στην ανακοίνωσή του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις