Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι προειδοποιήσεις των γιατρών για επιτήρηση της Τζωρτζίνας – Επιμένει στην αίτηση αποφυλάκισης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι προειδοποιήσεις των γιατρών για επιτήρηση της Τζωρτζίνας – Επιμένει στην αίτηση  αποφυλάκισης

Οι αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχουν τέλος την ώρα που η ίδια επιμένει για την αθωότητά και δεν κάνει πίσω στο αίτημα αποφυλάκισης.

Η 33χρονη μητέρα για 10η ημέρα παραμένει στον Κορυδαλλό και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την μητέρα, την αδερφή της και τους δικηγόρους της, ενώ ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ. Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι αρκετοί την είχαν υποψιαστεί και παράλληλα προβληματιστεί από τη στάση και τις απαιτήσεις της στα νοσοκομεία.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος υπήρξε επικοινωνία – προειδοποίηση από το νοσοκομείο του Ρίου προς το νοσοκομείο Παίδων ότι κάτι περίεργο υπάρχει στη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το MEGA οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

Τελικά δεν έγινε δεκτό το αίτημα για επιτήρηση της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη. Κάποιοι πάντως υποστήριζαν ότι ήταν καλύτερη λύση να μην της δοθεί μονόκλινο δωμάτιο και να είναι μαζί με άλλους.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε… Αϊνστάιν την 33χρονη πριν εκείνη συλληφθεί. Φαινόταν ότι γίνονταν συζητήσεις στο εσωτερικό της οικογένειας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να διαψεύδει και εκείνοι να πείθονται για την αθωότητά της. Ολοι πάντως στο περιβάλλον της δηλώνουν έκπληκτοι μετά  τη σύλληψή της.

Επιμένει για την αθωότητά της η Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε συνέντευξη μέσα από τη φυλακή προσπαθεί να πείσει για την αθωότητα της, αν και υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος της.

«Είμαι ιδιαίτερα ψυχολογικά χάλια λόγω της αυριανής ημέρας που μετά από τρία χρόνια δεν τα έχω στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάσουν εκεί, εδώ που έχουν φτάσει δηλαδή. Κι ότι μ’ ακούν εκεί πάνω και οι τρεις και ξέρουν τι μάνα είχαν», δήλωσε η 33χρονη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με όσα είπε, δεν σιτίζεται, δεν προαυλίζεται, ενώ το μόνο που την απασχολεί είναι το αίτημα αποφυλάκισής της.

Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρζίνας, ενώ είναι ύποπτη και για τον θάνατο των δύο άλλων της παιδιών, δηλώνει συντετριμμένη και προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό της πρότυπο μητέρας.

«Δεν έχω κάνει Πάσχα εννιά χρόνια χωρίς τα παιδιά μου. Ζωντανά κι εκεί που είναι. Δηλαδή δε μπορώ να το δεχτώ ότι δε θα μπορέσω να τους ανάψω εγώ τη λαμπάδα εκεί που είναι».

Έρχεται ένα νέο στοιχείο που «δένει» τη δολοφονία της Τζωρτίνας

Στο μεταξύ όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα ένα στοιχείο – κλειδί για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

«Πρόκειται για ένα στοιχείο που “κλειδώνει” την υπόθεση της δολοφονίας και θα ενταχθεί στη δικογραφία τις επόμενες ημέρες. Είναι ένα στοιχείο που δείχνει ότι αυτό που προέκυψε με την κεταμίνη δεν είναι τυχαίο» σημείωσε ο δημοσιογράφος.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις