Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακίστηκε και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επεισοδιακής απολογίας στην 35η τακτική ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα. 

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της , που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της σήμερα , η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας .

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού – Ο 9χρονος που σώθηκε ζητά τον πατέρα και τον αδερφό του
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το παιδί που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος
Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου - Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες
Οι πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο καθώς στο σημείο πνέουν δυνατοί άνεμοι - Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα του 112 για απομάκρυνση κατοίκων
Φωτιά στην Ναύπακτο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
2