Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προς αναβολή το αίτημα αποφυλάκισης – Τι θα κρίνει αν και πότε θα κατατεθεί

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προς αναβολή το αίτημα αποφυλάκισης – Τι θα κρίνει αν και πότε θα κατατεθεί

Αν και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να πιέζει τους δικηγόρους της, το αίτημα αποφυλάκισης μάλλον θα καθυστερήσει να κατατεθεί. Οι υποθέσεις της Μαλένας και τα Ίριδας θα κρίνουν τα πάντα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εδώ και σχεδόν έναν μήνα στα χέρια των αρχών, κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Ωστόσο, κάθε φορά το αίτημα για αποφυλάκισή της, έπαιρνε αναβολή. Και όλα δείχνουν πως το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Ένας από τους λόγους που είχε αναβληθεί η κατάθεση του αιτήματος από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν οι τεχνικές εκθέσεις για το θάνατο της Τζωρτζίνας. Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι ο μόνος. Σύμφωνα την εφημερίδα Πελοπόννησο, οι συνήγοροι της 33χρονης αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική.

Αιτία είναι η εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα δείχνουν πως το αίτημα αποφυλάκισης δεν θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Με πληροφορίες από pelop.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις