Site icon NewsIT
10:11 | 25.10.22

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Newsit Newsroom

Τρεις εβδομάδες προθεσμία ζήτησε και πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την 35η τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας. Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε τις κατηγορίες πως η κατηγορούμενη χτυπήθηκε από αστυνομικούς για να ομολογήσει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκκου επιμένει ότι είναι αθώα τόσο για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας όσο και για εκείνον της Τζωρτζίνας. Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται στις 16 Νοεμβρίου, όταν ορίστηκε η απολογία, να ζητήσει και νέα προθεσμία. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου χαρακτήρισε έκθεση ιδεών το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και υποστήριξε ότι η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου του είπαν ότι η 34χρονη βασανίστηκε και πως οι αστυνομικοί τη χτύπησαν και μετά την έβαλαν να υπογράψει χαρτί ότι δεν την πείραξαν. 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version