Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτο επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό από οικογένεια και δικηγόρους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρώτο επισκεπτήριο από συγγενικά της πρόσωπα δέχτηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς το κατώφλι του σωφρονιστικού ιδρύματος πέρασε η μητέρα της μαζί με την αδερφή της και τον πατριό της.

Μαζί τους ήταν και οι δύο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου που φέρεται να δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνας, χορηγώντας της υπερβολική δόση κεταμίνης.

Κατά την είσοδο τους στις φυλακές η μητέρα της κρατούσε μια μαύρη σακούλα, ο πατριός ένα σακ βουαγιάζ και η αδερφή της μια εσωτερική κεραία τηλεόρασης. Εκτός από τα ρούχα και είδη ανάγκης οι δικοί της άνθρωποι θα της δώσουν χρήματα αλλά και τηλεκάρτες για να επικοινωνεί μαζί τους αλλά και με τους δικηγόρους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν συναντήθηκαν όλοι μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Πρώτα μίλησε με τους συγγενείς της και έπειτα με τους δικηγόρους της, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί και το αίτημα για την αποφυλάκιση της.

Η μητέρα της, η αδερφή της και ο πατριός τη έμειναν για περισσότερο από μια ώρα, και κατά την αποχώρηση τους από τις φυλακές του Κορυδαλλού δεν έκαναν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διανύει την τέταρτη ημέρα ως κρατούμενη σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλών, κάτω από αυξημένα μέτρα εποπτείας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, και πληροφορίες αναφέρουν πως είναι προς το παρόν συνεργάσιμη και δεν έχει προκαλέσει προβλήματα με τη συμπεριφορά της ή με υπερβολικά αίτημα της.

pispirigou pispirigou pispirigou

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σεξουαλικά κίνητρα αποκαλύπτουν οι έρευνες για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη - Το αίμα στο αυτοκίνητο του ενοικιαστή και οι βιαστικές κινήσεις
Αν το αίμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ανήκει στην άτυχη γυναίκα, τότε εκτιμάται ότι θα ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για την ανθρωποκτονία της
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη που αγνοείται και ο 43χρονος ενοικιαστής της
Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Εύβοια: Φόβοι για αναζωπυρώσεις μετά την πολύωρη μάχη με τις φλόγες – 41 ενάρξεις αντιμετωπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο
Πάνω από 120 πυροσβέστες και 14 εναέρια μέσα έδωσαν μάχη για ώρες στον Αλμυροπόταμο, ενώ νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα 112 για την εκκένωση δύο οικισμών
Φωτιά στην Εύβοια