Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ ο νέος δικηγόρος της Κωνσταντίνος Ζάρδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ ο νέος δικηγόρος της Κωνσταντίνος Ζάρδας

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στη λεωφόρο Αλεξανδρας βρέθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (01.04.2022) ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά με την εντολέα του και να συζητήσουν για την απολογία της το πρωί της επόμενης Δευτέρας (04.04.2022).

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας διορίστηκε δικηγόρος της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα, που φέρεται να σκότωσε την 9χρονη κόρη της, της Τζωρτζίνα χορηγώντας της κεταμινη σε υψηλή ποσότητα με αποτέλεσμα το 9χρονη κοριτσάκι να υποστεί ανακοπή.

Ο κ. Ζάρδας είναι ο τρίτος κατά σειρά δικηγόρος που εμπλέκεται στη υπόθεση με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, και οι δύο προηγούμενοι παραιτήθηκαν από την υπεράσπιση τους.

Το χρονικό των παραιτήσεων

Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, είχε αναλάβει νομικός σύμβουλος της 33χρονης, ωστόσο μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις δεν ανέλαβε την υπεράσπισή της, λέγοντας: «Δεν παραιτήθηκα από καμία υπεράσπιση, δεν είχα αναλάβει καμία υπεράσπιση. Είχα εντολή από τους γονείς να συμμετέχω στην έρευνα για τους θανάτους των παιδιών, είχα έρθει σε επαφή με ειδικούς».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, η οικογένεια της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση.

Εκείνος, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, είχε συνάντηση στην ΓΑΔΑ με την 33χρονη, μετά την οποία έγινε γνωστό πως δεν θα αναλάβει την υπόθεση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις