Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα της σε γιατρούς στην Πάτρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα της σε γιατρούς στην Πάτρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε γιατρούς στην Πάτρα, μία ημέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έφερε στο “φως” ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, έστειλε στις 30 Ιανουαρίου του 2022, -μια μέρα μετά τον θάνατο της 9χρονης κόρης της- μηνύματα σε γιατρούς στην Πάτρα.

Σε αυτά φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά με πολύ μεγάλη ψυχρότητα και απάθεια για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στην κόρη της και τι μπορούν αυτές να αναδείξουν.

Δείτε τα μηνύματα

 

«Θυμίζει μια συζήτηση για μια δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος και όχι μιας μάνας, η οποία έχασε το παιδί της λίγες ώρες νωρίτερα» λέει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Στο μεταξύ, την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της επιχειρεί να καταρρίψει η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον δικηγόρο της να δηλώνει σήμερα ότι η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίο.
«Δύο φορές είχε χορηγηθεί κεταμίνη στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στο Ρίο, υπάρχουν έγγραφα γι΄αυτό» υποστηρίζει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, προσπαθώντας να καταρρίψει την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε στην Τζωρτζίνα τη θανατηφόρα ουσία.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης επέμεναν να γίνει στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας

«Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε χορήγηση κεταμίνης με αφορμή τη διασωλήνωση. Έχουμε δηλαδή στις 11/04 και στις 05/06 του 2021 διασωλήνωση του παιδιού για διαφορετικές αιτίες» υπογράμμισε ο δικηγόρος της 33χρονης Όθωνας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πηγές της εντατικής του νοσοκομείου, όντως δόθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, σε συγκεκριμένη περίσταση όμως, και για να απαλύνουν το παιδι από τον πόνο επέμβασης.

«Τον Απρίλιο του 2021 χορηγήσαμε μικρή ποσότητα κεταμίνης σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα για μια ημέρα στη Τζωρτζίνα για να είναι πιο ανώδυνη η τραχειοστομία στην οποία υπεβλήθη το παιδί και να μην υποφέρει» ανέφεραν οι γιατροί της ΜΕΘ του Ρίο.

Οπως αναφέρουν οι ειδικοί οι δύο ποσότητες κεταμίνης που δόθηκαν στην Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να επιβαρύνουν την κατάστασης της 9χρονης, πόσο μάλλον να προκαλέσουν το θάνατο του παιδιού επτά μήνες μετά.

«Η ποσότητα είναι ελεγμένη και πάντα δίνεται από τον αναισθησιολόγο και δίνεται μόνο για την συγκεκριμένη ιατρική πράξη. Συνεπώς δεν έχει να κάνει εκείνη η δοσολογία με τα μεταγενέστερα περιστατικά» τόνισε μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις