Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το Live News, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και οι ατάκες της μητέρας στο τηλέφωνο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έβλεπε Live News την ώρα που οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της, στην Πάτρα, για να την συλλάβουν.

Ήταν λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη στο Live News που περίμενε ολόκληρη τη χώρα. Ο αστυνομικός συντάκτης είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο, πως η ουσία που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι η κεταμίνη. Αυτή που είχε προκαλέσει τον ανεξήγητο μέχρι εκείνη τη στιγμή θάνατό της. Ανάμεσα στους τηλεθεατές και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχε ανοιχτή την τηλεόραση και μιλούσε με φίλη της δημοσιογράφο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπάθησε να δείξει έκπληκτη. Είπε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την αποκάλυψη και πως αποκλείεται να συνδέεται μαζί της. Λίγη ώρα μετά, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της, αστυνομικοί που της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Αθήνα. Ήταν η στιγμή που το τηλέφωνο έκλεισε και η συνομιλία με την δημοσιογράφο διακόπηκε. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναμένεται να επανέλθει στις 16.00 σήμερα το απόγευμα με νέα στοιχεία που θα συζητηθούν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το θρίλερ στην Πάτρα άλλωστε δυστυχώς δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μιλώντας στο Mega η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, δημοσιογράφος thebest.gr, η οποία ήταν η γυναίκα που μιλούσε με την κατηγορούμενη πριν ακριβώς τη συλλάβουν, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε μαζί της. «Είχαμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Μιλούσαμε πάρα πολύ συχνά και εκείνη την ημέρα είχαμε ξεκινήσει μια συζήτηση που είχε προκαλέσει η ίδια για μια ανάρτηση στο site που αφορούσε δηλώσεις της Άννας Μαστοράκου».

Και συμπληρώνει: «Ενώ μιλούσαμε για αυτό, εκείνη την ώρα από το Mega έβγαινε η πληροφορία για την κεταμίνη και της είπα’ τι είναι αυτό πάλι για την κεταμίνη και μου είπε δεν έχω ιδέα, δεν μπορεί να έχει σχέση με μένα. Μου απαντούσε αμέσως στα μηνύματα». Σύμφωνα με την κ. Κοντογεωργοπούλου: «Η ώρα ήταν 17.00 και ενώ συνέχιζα να της μιλάω, χάθηκε. Ήαν η ώρα που την πήραν». Όπως λέει η δημοσιογράφος, η 33χρονη ήταν ανέκφραστη σε όλες τις συζητήσεις τους.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ήταν ανέκφραστη, κανένας συναισθηματισμός. Μόνο όταν βγήκαν καθαρές οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις μου είπε’ τα κορίτσια μου με δικαιώνουν’. Δε εκδήλωνε ποτέ κανέναν συναισθηματικό κόσμο. Είχε μεγάλη δυσκολία στο να μη μιλάει, ήθελε να επικοινωνεί με τα Μέσα».

Αυτό που σόκαρε την κ. Κοντογεωργοπούλου ήταν η φράση της κατηγορούμενης ότι στην Τζωρτζίνα έδιναν ναρκωτικά. «Μου είπε ότι έπαιρνε ναρκωτικά η Τζωρτζίνα. Αυτή η φράση με σόκαρε. Ότι τα ναρκωτικά τα έδιναν στο Παίδων για να ηρεμήσει από τα επεισόδια».

Η δημοσιογράφος είχε επικοινωνία και με τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη. «Μιλούσα με τον Μάνο, είχα καλή επαφή. Στην τελευταία επικοινωνία μαζί μου ήταν σοκαρισμένος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για απαγωγή επιχειρηματία είχε κατηγορηθεί ο ένας από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιάννη Λάλα
Σε έρευνες σε σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, στο Χαλάνδρι, την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν οκτώ όπλα (επτά πιστόλια των 9 χιλιοστών και ένα περίστροφο) και περίπου 100.000 ευρώ
Δολοφονία Γιάννη Λάλα
Επεισόδια με τραυματισμούς και ζημιές στο Πολυτεχνείο πριν ανοίξουν οι πύλες για το κοινό - Ξεκίνησαν οι τριήμεροι εορτασμοί
Στο νοσοκομείο κάποιοι εμπλεκόμενοι - Πολίτες όλων των ηλικιών φτάνουν στο μνημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι και να αποτίσουν φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1973
Αίθουσα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
9
Από πλαγιομετωπική σύγκρουση το τροχαίο με τους 2 νεκρούς στην Παιανία - Η πόρτα του ενός αυτοκινήτου εκτοξεύτηκε μέτρα μακριά
Οι δύο ηλικιωμένοι απεγκλωβίστηκαν και ανασύρθηκαν από το κατεστραμμένο αυτοκίνητό τους χωρίς τις αισθήσεις τους, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους
Τροχαίο με δύο νεκρούς στη λεωφόρο Λαυρίου
Συγκίνηση και μαύρα μπαλόνια στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τα θύματα της πλημμύρας στη Μάνδρα
Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου έκαναν ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θανόντων και Πληγέντων, Αναστάσιος Μπερέτας
Μνημείο για τα θύματα της πλημμύρας στη Μάνδρα