Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρουβίκωνας: Νέες αναρτήσεις μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου!

Ρουβίκωνας
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για τις αναρτήσεις που έκανε μέλος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, ωστόσο οι αναρτήσεις συνεχίστηκαν.

Μέλος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας “προκάλεσε” αίτημα για προκαταρκτική εξέταση από τον Άρειο Πάγο. Με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μέλος του Ρουβίκωνα αναφέρθηκε στο επερχόμενο (σ.σ. Κυριακή, 04.02.2018) συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στην Αθήνα, προκαλώντας ανησυχία στις Αρχές.

Ο Ρουβίκωνας και η εμπλοκή του Αρείου Πάγου

Συγκεκριμένα η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις αναρτήσεις, οι οποίες όμως συνεχίστηκαν.

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, το μέλος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας ανέφερε σε νέα του ανάρτηση:

Και ότι ξεκίνησαν οι δημοσιογράφοι- πάτρωνες των φασιστών το συνεχίζει ο Άρειος Πάγος όπου για τις επιθέσεις και τον εμπρησμό κατάληψης στην Θεσσαλονίκη την ημέρα του συλλαλητηρίου δεν έκανε καμία παρέμβαση βεβαίως…“.

Δείτε την

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, είχε κάνει και μία ακόμη ανάρτηση. Συγκεκριμένα αναδημοσίευσε ένα άρθρο του σατυρικού site luben, το οποίο ειρωνεύεται ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με το πώς καλύφθηκε το όλο θέμα με τις αναρτήσεις του.

Σε αυτή την ανάρτηση, ωστόσο, δεν υπήρχε κάποιος σχολιασμός…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις