Ελλάδα

Ryanair: Έρχονται πτήσεις Θεσσαλονίκη – Μάντσεστερ

Νέο δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς το Μάντσεστερ, με συχνότητα δύο πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματός της, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Η εταιρεία προσφέρει θέσεις από 14,99 ευρώ, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της 1ης Οκτωβρίου, για ταξίδι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ομιλία του Πάνου Ρούτσι στη φοιτητική εκδήλωση για την 52η επέτειο του Πολυτεχνείου - «Όταν η νέα γενιά σιωπά, τότε η αδικία νικά»
«Εσείς δώσατε φωνή σε εκείνους που δεν έχουν πια φωνή. ​Η απεργία μου ήταν μια πράξη αντίστασης, αλλά ο δικός σας αγώνας είναι η συνέχεια, είναι η ψυχή αυτής της προσπάθειας», είπε στους φοιτητές ο Πάνος Ρούτσι
Πάνος Ρούτσι
11