Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαλαμίνα: «Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω» λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Σαλαμίνα: «Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω» λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Ο πρώην σύζυγος της 43χρονης, που έπεσε θύμα δολοφονίας στη Σαλαμίνα μίλησε στην εκπομπή TLIVE για τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν στο σπίτι της γυναίκας, κάθε φορά που πήγαινε να πάρει το 15χρονο παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί.

Μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του στη Σαλαμίνα, ο άνδρας περιέγραψε στο TLIVE την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της γυναίκας, στο οποίο ζούσε μαζί με τον 71 ετών σύντροφό της. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, ο άνδρας αυτός δεν του είχε κάνει την καλύτερη εντύπωση και προσπαθούσε να παίρνει όσο πιο πολύ μπορεί από εκεί τον γιο του.

«Είχαμε χωρίσει 4 χρόνια τώρα, συζούσε με έναν άνθρωπο στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι που συζούσε… Δε μου είχε δώσει και την καλύτερη (εντύπωση ο σύντροφός της) αλλά δεν είχα πολλά – πολλά. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω. Και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρώην σύζυγος του θύματος, η άτυχη γυναίκα είχε γνωρίσει τον τωρινό σύντροφό της -που είναι οδηγός σε πούλμαν που μεταφέρει παιδιά- όταν κάποιο διάστημα εργάστηκε και εκείνη στα πούλμαν, ως συνοδηγός.

«Από ό,τι ξέρω ήταν οδηγός σε πούλμαν. Βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί την γνώρισε γιατί πήγαινε το παιδάκι μας σε ένα σχολείο… Είχε μπει συνοδηγός τότε η πρώην γυναίκα μου».

«Την πυροβόλησε στο πατρικό της»

Τις τελευταίες φορές, ο πρώην σύζυγος του θύματος παραλάμβανε τον γιο του από το σπίτι της γιαγιάς. Μάλιστα, η γιαγιά, του είπε την ημέρα που έγινε το κακό:

«Ότι πήγε στο πατρικό και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί να πάει στο σχολείο του, πήγε στο σπίτι της και την πυροβόλησε στο πατρικό της».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 71 ετών συντρόφου της γυναίκας. Ο άνδρας, φέρεται να την είχε κακοποιήσει 4 ημέρες πριν το έγκλημα. Η 43χρονη είχε σπασμένο πόδι μετά την κακοποίηση και είχε καταθέσει μήνυση. Στο κινητό της είχε εγκατασταθεί και το Panic Button για να το πατήσει σε περίπτωση που αισθανθεί κίνδυνο.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε…

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις