Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σαλαμίνα: Πως έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη του 71χρονου υπόπτου για τη δολοφονία της 43χρονης

Σαλαμίνα: Πως έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη του 71χρονου υπόπτου για τη δολοφονία της 43χρονης

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (05/12/2023) ο 73χρονος σύντροφος της 43χρονης και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της στη Σαλαμίνα.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 71χρονος συνελήφθη μετά από μπλόκο στο Κερατσίνι, μέσα στο όχημα του θύματος, το οποίος είχε κλέψει μετά τον ξυλοδαρμό της 43χρονης, την Παρασκευή στη Σαλαμίνα.

Μάλιστα όταν έφυγε από το νησί με το αυτοκίνητο είχε στην κατοχή του πέρα από την καραμπίνα που σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είχε δηλωθεί, είχε μαζί και το κινητό του τηλέφωνο.

Και αυτό ήταν που τον πρόδωσε καθώς από το κινητό του τηλέφωνο και μέσω επικοινωνίας με τον πάροχο, οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ρούχα, μάλλον στη προσπάθειά του να ξεφύγει.

Η αδικοχαμένη γυναίκα είχε γνωρίσει πριν από 7 χρόνια τον άντρα που σήμερα θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της. Όταν εκείνος ήταν οδηγός σε σχολικό και η ίδια συνοδός παιδιών με αναπηρία.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Ο άνδρας βρίσκεται πλέον, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και δίνει την κατάθεσή του για το τί συνέβη.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις