Ελλάδα

Σαλαμίνα: Προφυλακίστηκε ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας για ασέλγεια σε 12χρονο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 68χρονος ιερέας, από τη Σαλαμίνα. Ο παλαιοημερολογίτης κληρικός κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ωστόσο, ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας που λειτουργεί σε μοναστήρι στη Σαλαμίνα δήλωσε αθώος στην απολογία του και δεν αποδέχεται τις αξιόποινες πράξεις έτσι όπως περιγράφονται στο κατηγορητήριο.

Νωρίτερα, ο 68χρονος ιερέας οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά, με χειροπέδες, φορώντας το μαύρο ράσο του και καλύπτοντας το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, καθώς φέρεται κάπου ανάμεσα σε Ιούνιο του 2022 και Ιανουάριο του 2023, ο κατηγορούμενος, «κατά τη διάρκεια επισκέψεων στο σπίτι ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του».

Επιπλέον, έγινε έρευνα τόσο στο σπίτι του όσο και στους χώρους του Ιερού Ναού, που λειτουργούσε ως ιερέας, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί, για ίδια αδικήματα, για τα οποία είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
62
Υπόθεση Μαζωνάκη: Είχε γίνει και δεύτερη καταγγελία για το ιατρείο της Καρνεάδου – Νέοι διάλογοι «καίνε» την 56χρονη γιατρό
Ένα χρόνο πριν τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, είχε σημειωθεί και άλλο ένα επικίνδυνο περιστατικό με 45χρονη που υποβλήθηκε σε πλασμαφαίρεση και κατέληξε στο νοσοκομείο
Γιώργος Μαζωνάκης, ιατρείο και 56χρονη γιατρός