Ελλάδα

Σαλαμίνα: Ψάχνουν και για άλλα θύματα του παλαιοημερολογίτη ιερέα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ενδεχόμενο ο 68χρονος ιερέας στη Σαλαμίνα να έχει – στο παρελθόν – προσπαθήσει ή ακόμα και να έχει ασελγήσει σε άλλα παιδιά εξετάζουν με μεγάλη προσοχή οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα, οι αναλυτές της Ασφάλειας, εξετάζοντας το παρελθόν του παλαιημερολογίτη ιερέα από τη Σαλαμίνα, δείχνουν πεπεισμένοι ότι έχει επιτεθεί και σε άλλα παιδιά.

Άλλωστε, το καλοκαίρι του 2018 γονείς παιδιού υπέβαλαν μήνυση κατά του 68χρονου για ασελγείς πράξεις εις βάρος του 11χρονου, τότε, αγοριού. Ο εισαγγελέας παρέδωσε την προανακριτική εξέταση στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τρία χρόνια αργότερα η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη.

Ο 68χρονος ιερέας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε εννέα χρόνια, ωστόσο άσκησε έφεση και παρέμεινε εκτός φυλακής. Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον ιερέα, προχώρησαν σε έρευνα στους χώρους της Ιεράς Μονής της Σαλαμίνας, αναζητώντας στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν την δράση του ιερέα. Για το λόγο αυτό, κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία έχουν σταλεί προς ανάλυση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Η ανάλυση όλων των στοιχείων, από το κινητό τηλέφωνο μέχρι και τις τραπεζικές κινήσεις, εκτιμούν οι αναλυτές ότι δείξει το δρόμο των ερευνών για το αν έχει κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα παιδιά.

Αξίζει να επισημανθεί ότι από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο, ο 12χρονος μαθητής βίωνε την φρίκη της σεξουαλικής κακοποίησης στα χέρια του 68χρονου ιερέα. Οι γενετήσιες πράξεις λάμβαναν χώρα στο σπίτι του παιδιού, το οποίο επισκεπτόταν συχνά ο ιερέας, καθώς διατηρούσε λόγω της ιδιότητας του, σχέσεις με την οικογένεια και κυρίως με τον πατέρα του ανήλικου.

Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, αναζητούσε ευκαιρία να βρίσκει μόνο του τον ανήλικο, θέλοντας να ασκεί ανενόχλητος τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διάβημα της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια στο ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας για πανό με τη «Μεγάλη Μακεδονία» στον αγώνα του Ηρακλή
Οπαδοί της ΜΖΤ Σκοπίων σήκωσαν πανό με χάρτη που περιλάμβανε ελληνικά εδάφη - Η Αθήνα επισημαίνει ότι παραβιάζεται το πνεύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών
Το πανό που έχουν ανεβάσει οι φίλοι της ΜΖΤ Σκοπίων