Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Σαλαμίνα: Στον ανακριτή ο 71χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη

Σαλαμίνα: Στον ανακριτή ο 71χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη

Το κατώφλι της πόρτας του ανακριτή πέρασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής (8.12.2023) ο 71χρονος, ο οποίος όπως έχει ομολογήσει σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.

Ο 71χρονος έχει παραδεχτεί ότι με δύο σφαίρες σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα και σήμερα είναι η ημέρα της απολογίας του στον ανακριτή Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες  έγινε γνωστό ότι το 2019 είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013. Δεν συνελήφθη όμως, ούτε εξέτισε την ποινή του, καθώς στο μεσοδιάστημα είχε αλλάξει την αστυνομική του ταυτότητα, είχε αλλάξει πατρώνυμο αλλά και μητρώνυμο με αποτέλεσμα η αστυνομία να μην γνωρίζει ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης, όπως ομολόγησε, ήταν αποφασισμένος να της αφαιρέσει τη ζωή. Λίγες ημέρες πριν, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Προμηθεύτηκε το όπλο που χρησιμοποίησε και το οποίο βρέθηκε δίπλα του στο αυτοκίνητο κατά τη σύλληψή του μετά τον ξυλοδαρμό.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις