Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Σάλος από την άρνηση οδηγού ταξί να επιβιβάσει τυφλή κοπέλα με τον σκύλο της

Σάλος από την άρνηση οδηγού ταξί να επιβιβάσει τυφλή κοπέλα με τον σκύλο της

Μια ανάρτηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αν μη τι άλλο οργή. Η ανάρτηση έγινε από την ψυχοθεραπεύτρια Σίσσυ Νικολάου η οποία όπως αναφέρει ήταν αυτόπτης μάρτυς της ανάλγητης συμπεριφοράς οδηγού ταξί σε μια τυφλή κοπέλα.

Όπως περιγράφει στην ανάρτησή της, ο οδηγός αρνήθηκε και μάλιστα με άσχημο τρόπο να επιβιβάσει στο ταξί του την κοπέλα γιατί συνοδευόταν από οδηγό – σκύλο! Μάλιστα ο οδηγός ταξί επέμενε ότι είναι δικαίωμά του να μην επιβιβάσει τον σκύλο στο όχημά του και ότι υπάρχει η οδηγία αυτή από το σωματείο του. Σε επικοινωνία που είχε το newsit.gr με την κα Νικολάου μας επεσήμανε ότι ενημέρωσε τον ΣΑΤΑ και της ανέφεραν ότι καμμία τέτοια οδηγία δεν υπάρχει από τους ίδιους και τον πρόεδρό τους.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση της κας Νικολάου

Διαβάστε και προωθήστε..
Βρέθηκα σήμερα το απογευμα μάρτυρας στο εξής συμβάν: το ανθρωποειδές, οδηγός αυτού του ταξί πέταξε από το ταξί του, χτυπώντας την με την πόρτα πάνω στην μανία του να την διώξει, μια τυφλή κοπέλα μολις διαπίστωσε ότι συνοδευόταν από οδηγό-σκύλο.Δεν ήθελε ο σκύλος να λερώσει το ταξί του.
Παρά το ότι και η ίδια και εγω του εξηγήσαμε ότι είναι σύνοδος σκύλος και δεν μπορεί να μπει σε κλουβί (!), εκείνος επέμενε ότι είναι δικαίωμα του να μην τους πάρει και οι αυτή την οδηγία έχει από τον πρόεδρο της ΣΑΤΑ.
Αφου τελικά δημιουργήθηκε ένας πανικός γύρω του και υπό την απειλή της αστυνομίας που ερχόταν, άρχιζε να αλλάζει την ιστορία και να λέει πως δεν κατάλαβε οι η κοπέλα ήταν τυφλή.
Ποτε θα μάθουμε να μην έξωστρακιζουμε τις μειονότητες;;Που να πάνε να ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;;Πως θα προστατευτούν από την θρασυδειλία που επιδεικνύει το κάθε αμαθες, μικροαστικό ανθρωπάκι;
Πως; Οταν αρχίσουμε να το κάνουμε θέμα.

Δείτε την ανάρτηση της κας Νικολάου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις