Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Σαμπρίνα για τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη και του γιου τους: Δεν έχουν σχέση με τους πυροβολισμούς

Σαμπρίνα για τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη και του γιου τους: Δεν έχουν σχέση με τους πυροβολισμούς
Φωτογραφία: NDP

Για τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλη και του 19χρονου γιου τους, ύστερα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από το μπαρ τους στο Βόλο, μίλησε η Σαμπρίνα στο newsit.gr.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Σαμπρίνα, μιλώντας στο newsit.gr, τόνισε ότι ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος τους «ήταν στο λάθος σημείο. Και ο γιος μου και ο Παναγιώτης δεν έχουν καμία σχέση».

Λίγο αργότερα, δήλωσε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου: «Κάποιοι πυροβολούσαν, κάποιοι που ήταν μεθυσμένοι, δεν ξέρω τί ήταν αυτοί. Κάλεσαν την αστυνομία, προσπαθούσαν να τους εντοπίσουν και κάλεσαν τη αστυνομία». Και συνέχισε: «Μίλησα με το παιδί. Καλά είναι. Από ό,τι μου είπε και ο δικηγόρος του, κάποιοι πυροβολούσαν έξω από το club και τρόμαξε ο κόσμος, έπεσαν κάτω, τρόμαξαν και ήθελαν να τους εντοπίσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, αυτό ξέρω».

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας (16.10.2023), όταν τρεις θαμώνες άρχισαν να τσακώνονται μέσα στο μπαρ. Υπάλληλοι της επιχείρησης πήραν θέση υπέρ του ενός θαμώνα και ύστερα από αυτό, οι άλλοι δύο έφυγαν από το μαγαζί. Λίγη ώρα αργότερα οι δύο άντρες επέστρεψαν στο σημείο δύο φορές. Την πρώτη φορά με αυτοκίνητο και την δεύτερη με μοτοσικλέτα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα επτά φορές, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το επεισόδιο δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Δύο από τους θαμώνες άρχισαν να καταδιώκουν τα άτομα που πυροβόλησαν και λίγο αργότερα κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν, έξω από την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας… Μέχρι να βγουν οι αστυνομικοί, ξυλοκοπήθηκαν από έναν 30χρονο άντρα και έναν 50χρονο οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν.

Όλοι όσοι ήταν παρόντες στο επεισόδιο συνελήφθησαν, όπως και ο Παναγιώτης Λιαδέλης με τον γιο του, που κλήθηκαν στο τμήμα για να δώσουν εξηγήσεις.

Η πλευρά του άλλοτε διεθνή μπασκετμπολίστα υποστηρίζει ότι δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για όσα έγιναν. Τονίζεται πως οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου βγήκαν από το μπαρ και όσα ακολούθησαν δεν έγιναν μπροστά τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ/ Με πληροφορίες από «Live News»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις