Ελλάδα

Σαρηγιάννης: Παράταση του lockdown – Η κακοκαιρία φέρνει αύξηση των κρουσμάτων

Για παράταση του lockdown έκανε λόγο ο καθηγητής υγειονομικής και περιβαλλοντικής μηχανικής ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Σαρηγιάννης υποστήριξε πως θα ήταν πολύ καλό το να παραταθεί μία εβδομάδα το lockdown, για να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση.

Σημείωσε δε, πως μια παράταση δύο εβδομάδων θα ήταν ακόμα καλύτερη, ώστε με καλύτερους όρους να πάμε προς το Πάσχα.

Ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε πως παρά τη μείωση των κρουσμάτων έχουν αυξηθεί οι διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία. Σημείωσε πως από αύριο θα φανούν τα αποτελέσματα της αυστηροποίησης της καραντίνας.

Σχετικά με την κακοκαιρία, είπε πως αναμένεται να αυξήσει τα κρούσματα, λόγω του ότι ο κόσμος κλείνεται στα σπίτια και είναι πιο εύκολη η μετάδοση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου
Τρόμος στον Βόλο: «Βροχή» πυροβολισμών σε καταυλισμό Ρομά στο Αλιβέρι – Άντρας με καραμπίνα ταμπουρώθηκε σε μπακάλικο
Πληροφορίες αναφέρουν πως το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από έντονο επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών και πως ένας Ρομά από τη μία οικογένεια άρπαξε μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί
Περιπολικό