Κυριακή, 14 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα whistlers.gamingcommission.gov.gr για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η ιστοσελίδα whistlers.gamingcommission.gov.gr τέθηκε σε λειτουργία και αποτελεί τη νέα ψηφιακή υπηρεσία για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιχνιδιών και την προστασία του κοινού και των παιχτών, από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Στόχος της νέας ιστοσελίδας είναι η συλλογή πληροφόρησης για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δράσεις για τον περιορισμό τους.

Μέσω της νέας υπηρεσίας μπορεί ο οποιοσδήποτε, ανώνυμα ή επώνυμα, να παράσχει πληροφόρηση για οποιοδήποτε σημείο παράνομης διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών.

Τα σημεία αυτά, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι:

  • Ιστοσελίδες παράνομου στοιχηματισμού
  • Ιστοσελίδες μη αδειοδοτημένων affiliate

Εφαρμογές / apps παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων

  • Παράνομοι επίγειοι χώροι διεξαγωγής τυχερών παιγνίων
  • Κάθε άλλο σημείο παράνομης διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιγνίων

Η ΕΕΕΠ απευθύνει κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν στην προσπάθεια καταπολέμησης της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, με στόχο την προστασία του κοινού και των παικτών και τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της, οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ένα πρόσωπο έχει λάβει νόμιμη άδεια διεξαγωγής, μπορούν να συμβουλεύονται το μητρώο των αδειοδοτημένων Κατόχων Άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων που είναι διαθέσιμο εδώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις