Ελλάδα

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Άσκηση εκκένωσης του νοσοκομείου με τρία διαφορετικά σενάρια

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για έκτακτες καταστάσεις
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άσκηση εκκένωσης του νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη το μεσημέρι της Τρίτης (11.2.25), καθώς οι αρχές εξακολουθούν να βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα λόγω των συνεχόμενων σεισμών εδώ και 10 περίπου μέρες.

Η άσκηση στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για έκτακτες καταστάσεις καθώς οι σεισμοί στη Σαντορίνη και στις νότιες Κυκλάδες συνεχίζονται αμείωτοι.

Στη Σαντορίνη έφτασε σήμερα ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό, καθώς και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους επιθεώρησαν το νοσοκομείο Σαντορίνης και παρακολούθησαν την άσκηση.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αιγαίο: 12 παραβιάσεις από τουρκικά UAV και CN-235 μετά την ανακήρυξη των θαλάσσιων πάρκων
Τρία UAV και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235 πραγματοποίησαν επίσης έξι παραβάσεις στο FIR Αθηνών - Οι κινήσεις καταγράφηκαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο
bayraktar-turkey