Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ ανοιχτά των Κυθήρων: 5,1 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε δυτικά – νοτιοδυτικά των Κυθήρων, στη θαλάσσια περιοχή. Στα 5,1 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σεισμός της τάξης των 3,1 Ρίχτερ καταγράφηκε ανοιχτά των Κυθήρων, στις 6:43 το απόγευμα της Τετάρτης (27.03.2024).

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο που βρίσκεται σε απόσταση 13 χιλιομέτρων δυτικά – νοτιοδυτικά του νησιού.

Το δε εστιακό βάθος είναι στα 5,1 χιλιόμετρα.

Η ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου:

SEISMOS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Μέτρα προστασίας του πληθυσμού από τις εκτεταμένες πυρκαγιές
Kρούει τον κώδωνα του κινδύνου και συστήνει συγκεκριμένα μέτρα προστασίας από την επιβαρυμένη από τις πυρκαγιές ατμόσφαιρα, για το γενικό πληθυσμό, αλλά κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες
Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό