Ελλάδα

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή και συγκεκριμένα 26 χλμ νοτιοδυτικά της Κρήτης το απόγευμα του Σαββάτου (20/07/2024).

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 26 χλμ νοτιοδυτικά από την Παλαιοχώρα στην Κρήτη και εστιακό βάθος 4,6 χλμ.

Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα, στις 18:38 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε την Ασθενή σεισμική δόνηση.

Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 330 χλμ. νότια των Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εθνική Πινακοθήκη: Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα για την απαγόρευση της έκθεσης «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου»
Τετρακόσιοι και πλέον πιστοί ζητούσαν να τοποθετηθεί πινακίδα που να προειδοποιεί τους επισκέπτες για το ενδεχόμενο προσβολής της προσωπικότητάς τους
Έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» στην Εθνική Πινακοθήκη