Ελλάδα

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Πελοπόννησο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16.05.2016) τους κατοίκους κοντά στη Νεάπολη. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 00:27.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το επίκεντρο του σεισμού των 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 21 χιλιόμετρα βόρεια της Νεάπολης Βοιών στο νομό Λακωνίας, 155 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά της Αθήνας όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα