Ελλάδα

Σεισμός – Λέσβος : Άλλες δυο δονήσεις τη νύχτα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δονήσεις στην περιοχή βόρεια της Λέσβου και στα παράλια της Τουρκίας. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν από κοντά το φαινόμενο καθώς το ρήγμα στην περιοχή έχει δώσει στο παρελθόν σεισμούς 6,6 και 7 Ρίχτερ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο πρώτος σεισμός ήταν έντασης 4,3 βαθμών, είχε εστιακό βάθος 15 χιλιόμετρα και έγινε στις 11 το βράδυ χθες. Ο δεύτερος σεισμός ήταν έντασης 4,5 βαθμών έγινε στις 3.38 τα χαράματα σήμερα και είχε εστιακό βάθος στα 15 χιλιόμετρα.

Δεκάδες άλλοι σεισμοί, μεγέθους κάτω των 4 ρίχτερ, έγιναν τόσο στην μικρασιατική ακτή από το Αδραμμύτι ως και το δυτικό ακρωτήριο όσο και στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ βόρειας Λέσβου και απέναντι ακτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το πολυτελές πενταώροφο που θα χτιζόταν δίπλα στην πολυκατοικία που κατέρρευσε στα Πετράλωνα
Το έργο προβαλλόταν ως επενδυτική πρόταση σε μια περιοχή με αυξημένη ζήτηση, ανάμεσα στον Κεραμεικό, τα Πετράλωνα και το Θησείο, με εύκολη πρόσβαση στον λόφο του Φιλοπάππου και την Ακρόπολη
Πετράλωνα: Το πολυτελές πενταώροφο που χτιζόταν δίπλα στην πολυκατοικία που κατέρρευσε 11