Ελλάδα

Σεισμός στα Χανιά – Ευθύμης Λέκκας: Έγινε αισθητός σε όλη την περιφέρεια – Περιμένουμε μετασεισμούς

Ο σεισμός 4,9 Ρίχτερ αναστάτωσε τα Χανιά το πρωί της Κυριακής καθώς έγινε σε χαμηλό εστιακό βάθος στην περιοχή της Σούγιας.

Ο Ευθύμης Λέκκας μιλώντας στο newsit.gr για τον σεισμό στα Χανιά τόνισε πως έγινε έντονα αισθητός σε όλη την Περιφέρεια Χανίων και πως περιμένουν μετασεισμούς μικρότερης όμως έντασης.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας «ο σεισμός ήταν 4,9 Ρίχτερ σε ένα μικρό εστιακό βάθος, στον υποθαλάσσιο χώρο νότια της Παλαιοχώρας. Έγινε έντονα αισθητός σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Προηγήθηκε ένας μικροσεισμός το πρωί. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου. Περιμένουμε μετασεισμούς μικρότερης έντασης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διακόπτεται σταδιακά η ύδρευση στις Βούτες, 20 αυτοψίες σε πηγάδια - Πώς γίνεται η «αφυδάτωση» της περιοχής για να αντιμετωπιστούν οι ρωγμές
Για τρίτη ημέρα το φαινόμενο των ρηγματώσεων δείχνει στάσιμο - Σε εφαρμογή τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη την Πρωτομαγιά
Βούτες Ηρακλείου