Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σεισμός στην Αθήνα – Επίσημο: Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής τραυματίες ή θύματα!

Σεισμός στην Αθήνα – Επίσημο: Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής τραυματίες ή θύματα!

Καμία αναφορά για θύματα και καμία κλήση στο ΕΚΑΒ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αφότου χτύπησε την Αθήνα ο σεισμός, σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Από τη στιγμή που σημειώθηκε ο σεισμός οι υγειονομικές υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός, για την αντιμετώπιση τυχόν τραυματιών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, ενώ οι κρατικές αρχές είναι ακόμη επιφυλακτικές.

Σε επιφυλακή βρίσκονται όλα τα νοσοκομεία. Στο Θριάσιο, ωστόσο, νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, δεν υπήρξε καμία μεταφορά τραυματιών, ενώ δεν έχει γίνει και καμία κλήση στο ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 14 κλήσεις στην Πυροσβεστική κυρίως από το κέντρο της Αθήνας για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ. Έχουν γίνει επίσης τέσσερις κλήσεις από το Περιστέρι, για τζαμαρίες που έσπασαν από τον σεισμό. Υπάρχει επίσης ένας ελαφρά τραυματίας, που όμως ΔΕΝ χρειάστηκε καν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Super Puma της Πυροσβεστικής περιπολεί πάνω από τις περιοχές κοντά στο επίκεντρο του σεισμού. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί κατάρρευση κτιρίου και δεν υπάρχουν κλήσεις.

Λίγα λεπτά αφού σημειώθηκε ο σεισμός έγιναν διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές και υπήρξαν αναφορές για προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες. Στο Αιγάλεω σημειώθηκε πτώση βράχων χωρίς τραυματισμούς, επίσης σημειώθηκε πτώση πρόσοψης κτιρίου στον Πειραιά κι εκεί χωρίς τραυματισμούς, ενώ έπεσαν και σοβάδες από κτίρια στο Περιστέρι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις