Ελλάδα

«Σεϊχηδες» του ΠΑΜΕ στο υπ. Οικονομικών, κάλαντα, χαρτονομίσματα και… τραγούδι για την Εύα Καϊλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρέμβαση στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, μπροστά στο συλλαλητήριο που έχει προκηρύξει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού στην Βουλή.

Η παρέμβαση του ΠΑΜΕ τα… είχε όλα, και προκάλεσε άισθηση σε όσους βρέθηκαν ή περνούσαν μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών.

Αρχικά οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση διάβασαν κείμενο και φώναξαν συνθήματα, ενώ ανέβηκαν στην ταράτσα και «στόλισαν» το υπουργείο με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «αγωνιστικός ξεσηκωμός, ενάντια σε ακρίβεια και πλειστηριασμούς με αυξήσεις στους μισθούς» και καλεί στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο δεν έμειναν μόνο στα…«τυπικά», καθώς λόγω των ημερών το πρόγραμμα είχε και κάλαντα! Μουσικοί που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ έφεραν όργανα και με προεξάρχουσες 2 τραγουδίστριες «έψαλλαν» όλοι μαζί τα παραλλαγμένα κάλαντα που έφτιαξαν που ξεκινούσαν με το “καλην ημέρα εργατιά, μ αυξήσεις στο μισθό σας», με αναφορές στην Εύα Καϊλή και το σκάνδαλο Qatar Gate που έχει ξεσπάσει. Μάλιστα τρεις από τους μουσικούς ήταν ντυμένοι… σεϊχηδες. 

Οι διαδηλωτές πέταξαν και πλαστά χαρτονομίσματα «σχολιάζοντας» και με αυτόν τον τρόπο τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, ενώ αφιέρωσαν και τραγούδι στην Εύα Καϊλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη Τούρκος στην Ελλάδα, με ερυθρά αγγελία της Interpol: Κατασχέθηκαν 5.300 φαρμακευτικά σκευάσματα που είχε για διακίνηση
Ο 43χρονος αναζητούνταν για να εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης για απόδραση, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, διακίνηση παράνομων όπλων, σωματική βλάβη, πλαστογραφία, απειλή με χρήση όπλου, απείθεια και διενέργεια παράνομων παιγνίων
ΕΛΑΣ
Καρέ - καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε κατάστημα στη Ρόδο: Γύρισαν την κάμερα στον τοίχο και έσπασαν την τζαμαρία
Στην ομάδα συμμετείχαν ένας ενήλικος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, καθώς και δύο 12χρονοι ανήλικοι που φορούσαν κουκούλες
Ρόδος
Βίντεο ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού νεαρών από μέλη της συμμορίας των βορείων προαστίων – Διάλογοι «φωτιά» μεταξύ μαθητών και των ανήλικων «βαρόνων»
Σοκάρουν οι διάλογοι των δύο συμμοριών ανηλίκων που δρούσαν ως dealers ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αττικής προμηθεύοντας ακόμα και κοκαΐνη σε παιδιά 13 ετών σε σχολεία και παιδικές χαρές
Ανήλικοι 16